Poslední čaj
Anotace: Život je plný zvratů, v jednu chvíli pláčete, v druhou necháváte plakat jiné...
Poslední čaj
vařený před a pitý po
bez výčitek
bez otázek
nad šlupkami od mandarinky
klap - a jsou v koši
bylo to dobré, děkuji.
Komentáře (4)
Komentujících (4)