Ešte raz
V krásnom úsmeve máš
záblesk očí, aký iba láska má.
Spievaš pri večernej lampe
v letnom prievane
a myseľ rozletí sa
ako okno do spálne
dávaš zmysel
novým veciam,
premieňaš krásy
na nežné slová,
tiché noci
na hviezdne večery
do skupenstva lásky.
Přečteno 196x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Kubíno, Iva Husárková, Amonasr, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)