průhledná budoucnost
smrdí kouřem
a majáky v mrtvém moři
mávají s otevřenou tlamou
je to jako plivat vleže na slunce
křičí opilej básník a dodává
že život je břečka z pavlačí
☀
... život je krásný ...
... nemyslíš? ...
29.10.2018 13:03:35 | Marcella
Ale samozřejmě miláčku
To jen občas na mě houkne skeptický masochista
a máchá mi čumák v hovnech:-)
29.10.2018 13:45:33 | Akyš
Tak to jsem rád, že má budoucnost je zabalená, jak dárek ve vánočním papíru. Vlastně stále nevím, jak ten zabalený dárek vypadá. :-)
velice pěkné... :-)
27.10.2018 17:51:19 | Kubíno