Na břehu balvany
V proudu se topím
Je mi zima
Tajně piju
Do ulic s kruhy pod očima
Nic nehledám
Všechno hledá mě
Slyším drásavou bolest, jak štěká
V mlčení na duši
..tak snad se pod těmi vousy aspoň malounko...náznakově ...usmíváš
přes to všechno.....Ji.
13.11.2018 18:17:32 | jitoush
vousy už od léta nemám
tvářička jak dětská prdýlka
13.11.2018 18:47:06 | Akyš
...to je rozumný přístup...s těmi vousáči se v poslední době roztrhl
pytel,hlavně mezi mladými a mně to nějak neštimuje.....nejde mi to
pod nos.....prostě se mi to ,zvláště u některých, nelíbí.....Ji./úsměv/
13.11.2018 19:03:26 | jitoush
A je to pravda?
13.11.2018 15:42:38 | Philogyny