Kouzel noci
Slunce pád,
noci hlad.
Vití čas,
na měsíc a hvězdy pás.
Divoký běh,
svobodný dech.
Kouzel les,
černý pes.
Řev lva,
bíla nymfa.
Záludný vodník,
na dně nebožtík.
Slunce vzkříšení,
les kouzelný.
Rychle mizí,
dnem lživí.
Přečteno 461x
Tipy 1
Poslední tipující: IronDodo
Komentáře (0)