Na čas
se ztratím
z dohledu
Tvých očí
z dosahu dlaní
z domu snů
i jeho okolí
Na čas
se ztratím
než vyschne
moře slz
než všechno to zlé
přebolí
... moře rozbouřené chvěním ...
... nevysychá ...
... odliv nás prosí v odpuštění ...
... příliv odmítá kaluže slz ...
... vlnobitím ...
21.11.2018 20:54:26 | Marcella