Lež
Rychle běž,
jde lež.
Začíná hon,
duší skon.
Tak běž,
všude lež.
Lidé pod maskou,
v lži jsou.
Mrtvá pravda,
neděje vražda.
Den beze světla,
dni lež vládla.
Hrdinů pád,
ďáblu had.
Přečteno 491x
Tipy 2
Poslední tipující: jondys, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)