zbaběle obejdu starosti
obejmu vnitřní hluchotu
ucpu si hubu štrůdlem
nalžu si plný kapsy
a neudělám zase nic
jsem totiž sběratel
klidové energie
která vypíná
zbytečné spoje a obvody
a potom pantomimou naznačí
všední radost z chytání očistných lelků
...občas lelkovat je zdravé.....Ji.A nechat se u toho líbat Můzou či
Můzákem...../smích/...
01.12.2018 10:29:33 | jitoush
Teď dva dny chytala taky, po tolika letech konečně pořádně onemocněla a udělali mi i tu kávu do postele, neskutečný zážitek... :)
01.12.2018 10:03:47 | Philogyny