chtěla bych tě potkat
tebe
právě a jen tebe
vzal jsi listům
jejich chvění
řekám stříbra lesku
západům slunce
nádechu
v jejich vycházení
rozechvíváš
ve mne strunu
probuzení
jako vločka
na mé dlani
tak nepatrně
hebce
dáváš se mi
chtěla bych tě potkat
tebe
právě a jen tebe
modré z nebe
v ranním kuropění
Ty to bereš teda hopem,já měl za to,že na jaře se otevírají studánky...
ale zurčíš hezky :-)
03.12.2018 21:23:57 | Danger
.....lehoulinké.....potkávat se tak,jako když zavadí úsměv o úsměv
a vytryskne něco něžného.......Ji.
03.12.2018 21:05:16 | jitoush
Čistá jako zrcadlení studánky s popsanými listy...
03.12.2018 18:24:42 | Philogyny