v čele průvodu
poplašených vos
radostně si dovádí
i sám král Světlonos
v ochranném zabarvení
pouští vodovodem tlusťoučké hurááá
v podobě zlatých bochníčků
a tak si každoročně
v soutěživém tempu
pleteme smyčky
ke zlatému kopci
který bude letos
zase o kus větší
✴