Brouzdám se krajinou snů
zahleděn ke hvězdám a víš,
já věřím ve spoustu dnů
svobodných, kde není mříž.
Hledím do budoucnosti
kde čest není kus hadru,
tam co lidské slovo platí
a bratr věří bratru.
Někam do nekonečna
tam mezi galaxie,
kde všechno začíná
končí, ale i žije.
Hledím do přítomnosti
a není to věru pěkné,
vůdci zde nemají cti
jenom poskoky věrné.