Bílá louka plná sněhu, deka peří pro potěchu.
Sněhulák a trocha ledu, sáňkování, bruslení zimní to veselí.
Mrznout venku v radovankach, s přáteli i cizinci.
Všude plno radosti jak na jaře na slunci.
Doma pak v teple, v suchu, chvíle klidu péče čas, pobyt jen tak s rodinou.
Zimo venku díky za čas, zítra zas na videnou.