Anotace: Hořkosladké blues ze země jednorožců
Kopce potažené ovčí plstí
Uvnitř ukrývají podivně
Nasládlý smutek
Spících krás
Na vrchu Calton Hill
Zapíjím své dávné lásky
Chvíli prší
Pak svítí slunce
Na otázky
Na které
Není čas
Se ptát
A ty si promneš
Umělé řasy
Rozmáčené
Deštěm
Slzami
A sluncem
Které se o ně opírá
Jak o slepeckou
Hůl
Nejdeš spát
Abys zapomněla
Na všechny ty noci
V pravé ruce Guiness
V levé kafe
Arrivals
Departures
Záchody čistější
Než svědomí
A bolest
Co pálí
Jak skotská whiskey
A připomíná
Tvé rty