O KRÁSE
Můžu ti říct
snad tisíc slov
o kráse
ale
zbyl mi
po tobě
jen obrys úplňku
když rtěnkou
na okně
zachytila jsi tu nesmrtelnost okamžiku
nemám sílu smazat
ten dokonalý kruh
protože měsíc tenkrát
prosvítil tvou nahotu
stříbrem
můžu ti říct
snad tisíc slov
o kráse
ale
zbyl mi
po tobě
jen otisk dlaně
snad šmouha vášně
když naše rozpálená těla
zastavila chladná zeď
nemám sílu to přemalovat
tak jsem ji zarámoval
a můj vnitřní prostor
bez tebe křičí
prázdnotou
můžu ti říct
snad tisíc slov
o kráse
ale nevím jak...
Přečteno 442x
Tipy 35
Poslední tipující: Jarunka, poletíme, Amonasr, Frr, Robin Marnolli, Ruda Štola, Fany, Jort, Dreamy, Nikita44, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)