Zaklínadlo
Se zemí sezame
spjat jsi
se zemí
co láká mě
Neznámý sezame
já neznalá vším
seznam mě
sezame
s pokladem svým
Já se ti otevřu
v podzemí -
sezame
můj poklad
zakletý klín
stane se
sezame
pokladem
tvým
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: karadka
Komentáře (1)
Komentujících (1)