TĚŠENÍ BROUŠENÉ TENCE
*********************
Tuším že dálka je bílá tma Já se bál
zkusit jen jít Jen krok a sáh
Úsměv Tvůj roztaje Se slony Hannibal
nikdy se nedozví o Alpách
Roky si plynuly Jiskrné vlnky jsou
volavky u břehů Okavanga
Strach to je minulý čas Jsi teď za vodou
rty plné příběhů s chutí manga
Zub tygří pro štěstí zlé duchy zažene
panenko v sukénce plné sazí
Těším se na cesty A je to broušené
těšení tak tence
až to mrazí
***