ŠERO
Nožem na dopisy namazal chleba
Rybičky na něm pak posypal cibulí
Sněžilo a teskně bylo až běda
Prý nebýt cibule tak chlapi nebulí
Šero už halilo domy
Olízl palec a obočí stáhl
Vzpomněl si náhle a pořád to bolelo
V létě byl jiný teď chřadl a slábl
Však léto je pryč jako by nebylo
A šero halilo domy
Lehl si na kanape s rukama za hlavou
Nechtěl se trápit proto co ztratil
Trýznit svou mysl tou palčivou obavou
Tak znovu vstal a z láhve se napil
Šero už halilo domy
A šero halilo domy
Přečteno 406x
Tipy 24
Poslední tipující: Iva Husárková, Now, danaska, Jort, jitoush, Kett, Amonasr, Kapka, Frr, šerý, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)