Anotace: ...
Nemusíš být na dně
a hvězdy jsou
jako psychedelické
baletky
co ti jen tak
poletují
před očima
Nemusíš být básník
abys popsal
jak voní
krása
a tma
zalitá
černým
čajem
a depresí
Nemusíš být malíř
a stejně ti svět
co dřív hrál
všemi barvami
jejích vlasů
zčerná
na
uhel
Stačí být
kým jsi
smát se
nadávat
milovat
a nebo brečet
nesnažit se
aby to všechno
trvalo moc dlouho
nebo příliš
krátce
Lepší viset
na někom pohledem
než na oprátce
...