němý večer okorává v bačkorách
zapomenutý sen se usmívá
ale už ztratil řeč
zdá se
"proč nemluvíš?"
"máš mě rád?"
"je ti něco?"
irelavantní autoterapie
v pokládání otázek
snižuje malinko napětí
v místě snížené odolnosti
"tak přestaň bejt vtipnej a řekni něco"