Listíkdysi na podzimseděli jsme v parkuna lavičce taky vždycky roztrháš listkdyž na tebe spadne?zeptala ses – –nosil jsem tu otázkupak v hlavědvanáct let –
a nikdynedošel k odpovědi
ST. Moc hezká
26.04.2020 02:37:40 | Ricarda Haner Lowery
Nápaditá. Líbí se mi.
01.03.2019 21:50:32 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?