LÁSKA NA PRVNÍ POHLED
Pronikavý smělý pohled
a v něm
ohnivě hřejivá jiskra
zahoří vášní
pak srdce
jako orloj
se mocně rozbuší
v zasaženém těle
ruce a nohy
zalije prvotní teplo
krásného strachu souznění
mlčky bez hnutí stojíš
to pocity uzamkly jazyk
jako rozbouřenou řeku
mohutná přehrada
teď se něco musí stát
jenže hlava
emocionální divadlo
o třech jednáních
najednou neví
co říct
trapně nekonečné ticho
osudové pohledy
a pak jemný smích
uklidní situaci
nač slova
prostě je to tak
jak to má být...
Přečteno 302x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, J.Karasová, Jin&Jang, Jort, Amonasr, Kapka, Dreamy, jitoush, Misha
Komentáře (1)
Komentujících (1)