Anotace: ✒---
jsem už holt takovej
ale jsou i horší věci
ráno bude líp
chodíme
mluvíme
vidíme
máme se dobře
kočička
pejsek
sluníčko
lidi nejsou špatný
pohlaď moje opotřebované štěstí
prosím
už ho nebaví žít
ve ztrátách
.....myslím,že už bylo pohlazeno....Ji./úsměv/
13.03.2019 16:51:55 | jitoush
Večerní uzávěrky. Pěkný.
11.03.2019 12:49:00 | šerý
;-) dík
11.03.2019 19:19:26 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?