Anotace: ✒---
byl to takovej milej
bezproblémovej žvanil
kterej rád popisoval
nezajímavý věci
až mu jednou řekla
když šel zase na záchod
aby se už nevracel
....vlastně diplomaticky řečeno.....Ji./úsměv/
13.03.2019 16:27:09 | jitoush
Dobře nasměrováný.
12.03.2019 19:56:26 | šerý
Takový memento:-)
12.03.2019 20:42:30 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?