Netušivá
Je mi líto, že to nevíš,
Jak se mi stýská,
Chci tě vidět
Ještě jednou
A pak tisíckrát.
Ne vždy mé cesty
Milé byly
A ne vždycky byly tvé
A pak jsme šli kus
Po stejné.
Pojďme v ní dál
I když mlčím
Říct se to bojím, víš,
Protože netuším,
Co cítíš...
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: SimonaKarlova, Polux Troy
Komentáře (0)