Třas
.
V nahých sekvencích
si vzpomenu na ticho
dám do řad stín
a k srdcím východ
V ledabylých tónech
protnu vteřinu
Jdeš se mnou proti větru
V něm tě přivinu
V těch hvězdách nalezen
Jsem jediný snad kdo se dívá ?
Z odpadu světel pohled vzhůru
chvěje se
Tvoje - stále Tvoje zem
Konstanta proměnlivá
.
.
Přečteno 228x
Tipy 13
Poslední tipující: jitoush, Jort, Malá mořská víla, Helen Zaurak, Frr, vlnka, šerý
Komentáře (8)
Komentujících (4)