kusé informace od jiných vševědů
Seděla ve skříni
se zrcadlem
odpoledne si v parku povídala
s andílkem
který měl prst na rtech
pro ticho
které mezi nimi vládlo
nabízela mu šampaňské
lehla si na lavičku pod něj
dlouhé nohy zvedla k nebi
až jí sjela sukně
i ona si prst na rty dala
mlčeli spolu o diktátorech
o nichž se stále mluví
doma si vlezla do skříně se zrcadlem
Aby se sama sobě neztratila
Aby ti zlý k ní nemohli
Přečteno 388x
Tipy 20
Poslední tipující: Kubíno, piťura, Nikita44, Kapka, Iva Husárková, Dreamy, Helen Zaurak, Marten, Yry, jitoush, ...
Komentáře (11)
Komentujících (5)