Anotace: .
Okem odmykat
klíčovou dírkou
skrze předsíň:
Koupelna
nádobí plní se stínem
ďolík v matraci
stal se chráněnou oblastí
.
Splachuji naprázdno
abych neslyšel
jak mlčím
o Tobě
Jé, to je Ti tak podobný ... moc ráda jsem četla!
23.03.2019 14:50:08 | Pamína
To je pěkný a líbí se mi to.
21.03.2019 20:45:03 | šerý
Giovani Ty starej Zenovej samurajíku****:-D ST*
21.03.2019 20:24:38 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?