proč to takhle nemůže fungovat pořád?
proč se to pořád mění?
celou noc sedím u stolu v kuchyni
a hledám nějakej život
z kterýho se už nemusí odcházet
vyzobávám z tmavých mraků jiskření
a loudím
od přívětivé blízkosti za obzorem
každou maličkost