Verše jsou tuze ukoptěné, neobratné, jako podomácku vyrobené kladivem a hřebíky. Ve verších navíc mnoho frází (drž se opratí, vše za prachy nekoupíš, hrej fér). Taky nevím proč je Parma s velkým P.
Přes nedostatky se mi hlavní verš a myšlenka líbí. Myslím že je i originální. Básník není vůbec obratný ale řekl nám aspoň jednu obsahově důležitou, pěknou věc.
05.04.2019 10:28:51 | Karel Koryntka