Anotace: Tak to prostě chodí. Je lepší splynout s davem, než být vyjímečný a šnášet poznámky ostatních...
Bacha na věc, dneska se nosí být originální a vyčnívat, to je trend a nikdo nevyčnívá, když vyčnívá - ovšem jen v mezích povolených výčnělků. To je můj smutný názor.
Hezká básnička.
10.03.2007 22:29:00 | Rádoby zoufalá