každej den je stejnej
ale kde už stojí za to koukat
jsou vytečkovaná sdělení za větou
která roztáčí volnoběh myšlenek fantazie
s touhou navázat spojení
Děkuju.
Ty tečky jsou jako světelná vlna
v duchu obraznosti.
Ty seš tam, jako ryba ve vodě;-)
22.04.2019 18:37:36 | Yry
....ano...za těmi tečkami lze zahlédnout ledacos...právě dle fantazie...
.....palici jsem nikde nezahlédla....vidím tam daleko jemnější způsoby
......jedno trefné přísloví říká...."Podle sebe soudím tebe"....Ji./úsměv/
21.04.2019 21:41:19 | jitoush
Děkuju moc Jíťo...
Vždyť je to tak prosté...
Nebýt těch teček...
Byla by to fakt nuda...
I Tebe tam vidím:-)
22.04.2019 10:33:40 | Yry
každej den je stejnej, ale kde už stojí za to koukat... - to je perla.
Jako kdyby první větou básník říkal "nic ode mě čtenáři nečekej" a druhou "..nicméně palicí tě praštit můžu"
21.04.2019 16:19:06 | Karel Koryntka