Anotace: Jsem zamilovaná?
Tahle hrdinka je autentičtější (že jí jde spíš věřit) nicméně básnička působí jako v rychlosti čmárnutá. V komentáři se vyjadřuješ pečlivě a souvisle se snahou být objektivní.
Vážný návrh: což psát spíš prózu, takový nějaký skutečný příběh ze života lidí.
07.05.2019 10:52:23 | Karel Koryntka
ta báseň je opravdu rychle čmárlá:-) napsala jsem to za minutu:-D jsem taková
07.05.2019 13:11:37 | BlackWhite
Jak tato básnička souvisí s předchozí nazvanou "Rozchod" kde hrdinka bolestně vzývá ztracenou lásku? Zde vychází najevo že miluje naopak jeho bratra. Která hrdinka lže? Nebo opravdu "netušila" koho miluje?
07.05.2019 08:05:12 | Karel Koryntka
To je právě ta zajímavá věc:-), jsem v citech stabilní. Nemám ráda rozchody, zvyk na jednoho člověka mi brání ukončit vztah. Při vztahu jsem si možnost s bratrem ani nepřipustila, ani se na něj nepodívala, charakter mi to ani nedovolil, to samé bratr, jen jsem cítila psychickou blízkost a podporu jedním slovem, jednou větou. Po rozchodu jsme se jen tak setkali a dali si pusu a začalo to:-)
07.05.2019 10:22:23 | BlackWhite