Minulá
Na poli v dáli větrný mlýn
víří prach a stovky prázdných slov s ním
u vody..
z rákosí plazí se stín,
stejně jako když mám pusu od malin
a ty mi říkáš, že hořké jsou jako blín.
Zlomená...pod tíhou tvých slov
a posledních společných okamžiků,
ukrývám pod baldachýn ctnosti
své tělo zdobené křídly bez perutí...
Dohořívám...a spolu se mnou vyhasíná plamen,
který jsme kdysi nad ránem...
společně zažehli
v obětí a s lahví dobrého chardonnay.
Přečteno 230x
Tipy 3
Poslední tipující: Descardea, J.Karasová, Frr
Komentáře (0)