co furt neštěstí, zprávy, politika
co furt práce a peníze
co takhle přitulit se
přiložit do ohýnku
zahrádka, kytičky
hodný lidi, teplá večeře
-
a já Karle přikládám a přikládám
a furt je mi zima
jsem už z toho přikládání
unavená
venku sice kvetou třešně
ale někdo
někdo se na ní
klidně i voběsí
Vždycky se střídají radosti a strasti, a když si umíš užít radost, tak v tom blbým období víš, že zítra bude líp :-)
19.05.2019 12:53:48 | vlnka