Anotace: Něco tu bylo a teď už asi není.. nebo je to jenom snění?
Nádherné...Procítěné..Tak dušetklivě...
09.06.2019 23:12:16 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Děkuji :)
09.06.2019 23:13:20 | Šíleně smutná princezna
Nemáš zač, přejemná Princezničko :)
09.06.2019 23:35:58 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
něco tu možná bylo a asi není a možná je to celé jenom snění...?
To není princezno správný stav pro psaní básně. Když básník chytí inspiraci, tak to s ním cloumá a nespí, plete si jména atd. Hrozně to v něm pracuje a ví 100%-ně dobře o co jde. To téma je jasné jako facka a básník žasne a trápí se, jak to nejlépe vyjádřit. Čekej jistě to přijde.
30.05.2019 08:44:36 | Karel Koryntka
Smutná princezno, přeji ti, aby tvoje další básnička byla veselejší. Dávám tip a zdravím z Prahy.
29.05.2019 22:56:26 | danaska