Na takovou fantazii s indiciemi téměř Verna, s potěšením přikyvuji. Super.
03.06.2019 14:24:38 | šerý
všem bytostem ve vodním znamení je tento druh imaginace hodně blízkej..:-D* ST*
03.06.2019 09:20:05 | Frr
Díky. Jsem vodní znamení a toto se mi stále vrací, stále to opakuji. Na horoskopy ale nevěřím.
Co znamená ST (kromě názvu firmy, která mě zaměstnává)?
Na Liter.cz mě přivedl uživatel kult. Velmi chválí vaši poezii. Také jsem ji se zaujetím četl.
03.06.2019 09:31:11 | Kaj