Smutek měl aroma
po zrnkách písku
voněl jak vítr
na konci léta
pak náhle
vyprchal
zmizel jak něha
ze čtyřlístku
odešel tiše
na konec světa
..zrnka písku tlačí v botách...bosý poutník v létě sní o proměnách..ST* :-D*
05.06.2019 00:54:22 | Frr
Zkus potichu písknout
jednou se vrátí
zapálí knot
otočí přesýpací hodiny
04.06.2019 22:55:46 | Philogyny