rád bych ji potkal v novověku
jak zřízenec v teráriu hadů z Ráje
v zatmění Měsíce
kdy se tančí v sále
se škraboškami jiných bytostí
i muzika zní cize
rozevláté vlasy
nad kresbou klavírní partitury
co vězí v hlavě
kdy prsty rozbíjí klávesy náhody
pro vlastní ohromení
posluchač se jen veze
chlap na stříšce telefonní budky
na příčnou flétnu
hraje si svoje
okna se otvírají
aby ho polili pomyjemi
nehraje totiž o lásce
...no,možná tu hudbu jen špatně naposlouchali.....víš jak je to
s pochopením......někdy není vůbec.....do zatracení......Ji.
09.06.2019 21:18:05 | jitoush
Super obraty a v skrytu vystupňované indicie vedoucí k autorova záměru. Pěkná poezie!
09.06.2019 21:04:19 | šerý
..."kdybychom věděli, proč si květináč myslel právě tohle, věděli bychom toho o podstatě vesmíru mnohem více než teď"...;-)
09.06.2019 21:03:29 | Marten
ona má spoustu škrabošek ... takže jo, vždycky bude hrát o ní, ať je to, kdo je to:)
09.06.2019 10:08:53 | Ragnell