sama nerozumím tomu
zda brát či nechat být
území nikoho a ničí
přesto oči plné slz
jako bych si nepatřila
patřím vlastně
komu
ničí
možná se transformuji
do životů druhých
jako ony zase na oplátku
v můj
jen se mne prosím
nedotýkejte
hořím
láskou těch
kteří si beze zbytku
zbyli
patří
sama ještě nerozumím tomu
zda brát či nechat být
území nikoho a ničí
přesto oči plné slz
štěstí