Anotace: ... něco trochu jiného.
sem stejná - nejsem stejná, bojím se - nebojím se, drž mě - pust mě... říká hrdinka vytrvale. Život opravdu v mládí člověka silně motivuje takovými rozporuplnými naléhavostmi, jímž nelze dostát a zhmotňují se jaksi v podobě celkové tmy. Tj.dezorientace a neřešitelnosti. Ten stav se v básni spíš projevil, než že bychom ho zachytili. Slova a významy v básničce jsou moc heslovité a různé, dělají dojem nahodilosti spíš než přiléhavosti.
28.06.2019 06:54:32 | Karel Koryntka