Anotace: věnováno Tobě.... CHCI věřit... neumím... pomož, abych mohla
heh....no nic moc,ale jako myslenka dobra.. :) a myslis si ze te nepoznam,Verunko??? M. :))) alias ta,ktera nechodi do sboru :)))
05.03.2007 20:43:00 | Malá Trapka
mluvení z duše možná, ale básen to není,napsal by básník..
takže píšu, básníš si z duše, proto je to o citech a je na čtenáři jestli je cítí.
Já je v tom najít zvládnu, protože tě znám
ale jak by na tom byli jiní. těžko říct :-* mám tě ráda, pusiku :)
03.03.2007 19:23:00 | Zamilovaná do nezamilované doby