Taky štěstí
Anotace: bez diakritiky v telefonu, okamžitý nápad v polospánku...
Kousek štěstí, taky štěstí.
Bylo toho dost!
Potýkám se s nelibostí
ohlodávat kost.
Sud kulatý, rys tu pije -
dej mi pěstí, ať to žije!
Jen se utop v průměrnosti,
já jdu z kola ven.
Řvi si tady po libosti.
Přeju pěkný den!
Tu je kára, ten to ryje –
věř mi, mě to nezabije.
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Egretta
Komentáře (3)
Komentujících (3)