Muška zlatá
Anotace: Zlato s bramborem...
Štěstí je jen muška zlatá,
Adéla je nalačno.
Tonoucí se stébla chytá.
Deset stupňů, oblačno.
Trochu brambor, muška zlatá,
Adélka má večeři.
Stéblo praská - voda krutá.
Předpovědím nevěřím.
Přečteno 466x
Tipy 1
Poslední tipující: Egretta
Komentáře (0)