oči
žen a sov
moudrost
v krajkách křídel zahalená
na koni se jezdí jak?
s náručí plnou třešní
ten kdo má skutečnou odpověď
raději mlčí
snaha tu vždycky byla
zrovna jako čerti
kdo je a kdo není z této planety?
těžké rozhodnutí
poschovávaní trpaslíci
pozdějších let vše sledovali
měli v očích drtivé vlastnosti
kameníků lidské budoucnosti
už v naší přítomnosti
něco se stát musí
...oči žen a sov...
11.07.2019 08:42:08 | Philogyny