spousta triků
k uchvácení samce
samičky
vše stačí pak vložit do myčky
záleží na velikosti penisu?
v domě plném otřesů
pro někoho je láska jen estrádou
máme šanci?
zatarasila všechny vchody
až na malou skulinku
Venušiných řas
pro nekonečnost možností
..."malá skulinka Venušiných řas" - velká Černá díra zániku soudnosti...
ST* :-D*
16.07.2019 12:12:05 | Frr