Nechali
Nechali padnout, pitomci
toho, jenž věděl kudykam
s rukama létat dnem, nocí
zlomil mu vaz, hňup, větrolam
dopadl tvrdě na záda
s pupkem nahoru lapá dech
´Nech ho být´ spolek zakládá
padlých andělů, plných blech
políbil prdel Zemi? Ne!
obrácen k nebes hlubinám
snad to sám sobě promine
jen díky v mracích skulinám
nechali padnout znalce hvězd
- na dotek, z kupol nikoliv
zkuste se v ufu neodvézt
když máte na lajk špatný vliv!
Přečteno 212x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Marten, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)