tvůj pohled tam stále visí
zavěšený neviditelným vláknem
vítr si s ním pohrává
stejně jako s mou myslí
čtyři schůdky zápraží
kterými se vychází
tak
stěží
to tvé kroky ztěžkly
ztratily sílu
a má dlaň
ač
zdá se být stále
svěží
nezachytí
nepozdrží
volný
pád
jen větru
dáno
uchopit
Jsi tak plná Světla, Zdeničko :-)
09.08.2019 22:30:26 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ