Anotace: Tuhle bych věnovala s láskou pro Syrku, že ho tady vítám a taky pro všechny ženy, které se někdy jako zakleté princezny cítili
ach já nevinná takhle skončit mám?
kéžby ses ty draku v kotli upekl sám
12.04.2007 14:03:00 | whiolet
Taky pěješ nevinností, princezno zakletá.
Jsem princ, ne radši drak,
usmažené princezny taky rád
- někdy i zaživa.
Krásně to holka jedna prožila s vřískotem, který pos-
léze utichal.
Teplota na pánvi dosáhla 250 stupňů. Sračí půl hodinky,
zlehka vydechovat oheň, semtam s obětí si krapet
pohrát jako kočka s myší.
Ať žijí dravci!
11.04.2007 19:59:00 | jehlaspichlas
Hm o lásce a docela se ti povedla.Co docela je nejlepší
12.03.2007 13:59:00 | škWor
Princové čekají v zástupech, princezna tváříc se nevinně, chudák čeká v bublině.Ti dnešní princové jsou na draka.
02.03.2007 17:15:00 | Lota
opravdu? To jsem ráda, že u někoho se to chytlo myslím ten pocit to jsem chtěla
02.03.2007 14:27:00 | whiolet