úplně souhlasím s Levandulkou, ale musím uznat, že se mi moc líbila. Úplně mi probudila fantazii.
02.03.2007 23:14:00 | Bajík
Trochu mi vadí ta forma... kdyby to nebylo rozsekané do odstavců s tečkami... bylo by to lepší...
Ale protože se to umím představit tak jak chci, tak za sto ;-) drž se!
02.03.2007 14:19:00 | Levandule