Anotace: Nepřátelé jsou jako vlci, když jsi v nouzi přijdou se nažrat:o) a když to přežiješ, tak čekají dál a jsou víc hladoví...
ále to je spíš taková momentovka:o) a s pohádkou to nemá moc společnýho...
03.03.2007 19:41:00 | Severka
Doufám, že nemyslíš Terezku :o)... Mi to připomíná tu pohádku o vlku a třech prasátkách...
02.03.2007 19:15:00 | prostějanek